ESOB yönetiminden  Emniyet Müdürü Şen’e ziyaret
 
ESOB  Yönetimi,  Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i makamında ziyaret etti.
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve yönetimi, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’e hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu.
Emniyet Müdürü Fahrettin Şen tarafından çok sıcak karşılanan ESOB yönetimi ziyaretten son derece memnun ayrıldı.
Kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu, o nedenle Birlik yönetiminin ziyaretinden son derece memnun kaldığını söyleyen Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, “Babam da esnaftı, o nedenle esnafın sıkıntılarını, dertlerini çok iyi bilen bir aileden geliyorum. Esnafımızın her türlü derdiyle yakında ilgileneceğim. Sık sık bir araya gelerek istişare etmeyi isterim” dedi.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, sıcak karşılamadan çok memnun kaldıklarını ifade etti. Konak, “Esnaf dostu Emniyet Müdürümüz olduğu için kendimizi şanslı görüyoruz. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Sayın Şen ile bir araya gelmeyi çok arzu ediyoruz. Emniyet Müdürümüz Fahrettin Şen’in esnaf çocuğu olması nedeniyle ilişkilerimiz her zaman çok iyi olacağını biliyoruz” diye konuştu.
Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’e olan ziyarete Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan ile Genel Sekreter Oğuzhan Caymaz da katıldı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi