ESOB, Savcılık Koruma Kuruluna ev sahipliği yaptı

Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu bu yılın ikinci toplantısını Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet binasında gerçekleştirdi.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, talepler değerlendirildi, iş başvuru talepleri görüşüldü.

Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu, Cumhuriyet Savcısı Mesut Gürhan başkanlığındaki toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Arı, Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Ersoy, Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Yaşar Yücel, Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Kadir Avara, KOSGEB İl Müdürü Cemil Bahçe, ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Necli, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Çalışma ve İş Kurumu, Ticaret Borsası, TSO, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Odası yetkilileri katıldı.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Savcısı Mesut Gürhan ve kurul üyelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Konak, “Toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma ortama ve istişareleri oldu” dedi.

Editör: Haber Merkezi