ESOB Başkanı Konak’a ziyaretçi akını sürüyor
 
AK Parti Teşkilat Koordinatörü Koca ve Ziraat Odası Başkanı Çankaya,  ESOB’da dertleşti
 
AK Parti Teşkilat Koordinatörü Ahmet Koca ile Ziraat Odası Ahmet Çankaya  ve  yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti. Koca ve Çankaya, Konak’ın yeniden göreve gelmesini kutladı ve hayırlı olmasını dilediler.
Bir saati aşkın süren ziyarette, ESOB Başkanı Konak, Ziraat Odası Başkanı  Çankaya, AK Parti Teşkilat Koordinatörü Koca,  arasında esnaf ve çiftçinin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.
Hükümetin çiftçiye her türlü desteği verdiğini söyleyen Koordinatör Koca, “Bizim hükümetlerimiz zamanında çiftçimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Kuraklık oldu, destekledik, dolu  yağdı destekledik, hastalık geldi destekledik”  dedi.
AK Parti Teşkilat Koordinatörü Ahmet Koca, Tarım sigortasına dikkat çekerek “Sizler Ziraat Odası olarak çiftçimizin tarım sigortası yapmasını  teşvik etmelisiniz” diye konuştu.
Afyon Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya, tarım sigortası konusunda sürekli uyarılar yaptıklarını ancak sigorta yapanların oranının yüzde 30’ları anca geçtiğini söyledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, hükümetin en az çiftçiye yaptığı kadar esnafa da destek vermesini istedi. Esnafın mağduriyetinin önlenmesi çalışmalar yapılmasını beklediklerini ifade eden Başkan Konak, Kepenk kapatma olaylarının bitmesi için, hükümetin destek vermesini, bu yönde  yeni çalışmalar yapmasını  arzu  ettiklerini sözlerine ekledi. 
 
Editör: Haber Merkezi