ESOB Başkanı Konak ve yönetimi İGM Başkanı Sel’i ziyaret etti
 
 SEL “HİÇ BİR ZAMAN SPORU
SİYASETE KARIŞTIRMADIK”  
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve yönetimi İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret ederek İGM çalışmaları ve spordaki başarılardan dolayı tebrik etti.
Afyon’un hem profesyonel ligte,  hem de Afyon Belediye Voleybol takımının birinci ligte mücadele etmesinin çok büyük bir başarı olduğunu söyleyen ESOB Başkanı Konak, emeği geçen herkese teşekkür etti ve spordaki başarıların devamını diledi. Konak, “Önümüzdeki dönemde Afyon spordaki başarılarından da adından sıkça söz ettirecektir. Spordaki başarımız şehrimizin tanıtımında, önemli etki sağlayacaktır” diye konuştu.
Afyon Genel Meclisi Bşakanı Salih Sel de ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirterek “Biz hiçbir zaman spora siyaset karıştırmadık. Bizi eleştirenler, spora siyaset karıştırmak isteyenlerdir. Bazı kesim, en kolay yolu seçerek eleştiri yoluna gitmiştir. Bizler, ilk günden bu yana bu işi gönül işi olarak kabul ettik ve öyle de devam ediyoruz. Hedefimiz nasip olursa 2023’de süper ligte mücadele etmek olacaktır” dedi.
İGM Bşakanı Salih Sel’e ziyarete ESOB Başkan Vekili Atila Kocabaş ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan ve Birlik Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Uzun katıldı.
MHP’DEN KONAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti.
Yeniden seçimleri kazanarak güven tazeleyen Başkan Abdülkadir Konak ve yönetimini tebrik eden MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, başarılı çalışmaların devam etmesini temenni etti.
 
 
Editör: Haber Merkezi