Eski Milletvekili Ömer Ünal’dan ziyaret

26. Dönem AK Parti Konya Eski Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Eski Başkan Yardımcısı, Ömer Ünal, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve parti teşkilatının yer aldığı ziyarette AK Parti eski Milletvekili Ömer Ünal, 31 Mart seçimlerinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Mehmet Zeybek’i tebrik ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan 26. dönem AK Parti Konya Eski Milletvekili Ömer Ünal; “31 Mart seçimleriyle AK Parti’mizin gönül belediyeciliğini Afyonkarahisar’da yaşatacak, Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Başkanımızın geride bıraktığı üç aylık görev sürecini yakından takip etme fırsatım oldu. Kendisi halkın içinden gelen, Afyonkarahisar’ın şehrül-emin’i. İnşallah vaat ettiği projeleri hükümetimizin, Afyonkarahisar Milletvekillerimizin, parti teşkilatımızın ve Afyonkarahisarlılar’ın desteği ile bir bir yerine getireceğine yürekten inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeybek ise “Afyonkarahisar’ı her alanda cazibe merkezi haline getirmek için birlik ve beraberlik içinde tüm kesimlerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Şehrimize hizmet etme heyecanı bizi her daim zinde tutmuştur. Ekonomisi, sanayisi, sosyal, kültürel hayatı ve kentleşme çalışmalarıyla bir ve bütün hareket ederek, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi