Er,“Vekilimiz Afyon, Dinar ve Tüm İlçeleri İçin Çalışıyor”

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın memleketi Dinar ve tüm ilçeler için gerekli bütün çalışmaları yakından takip ettiğini, ilçemizin en önemli ihtiyaçları ve yapılması gereken işlemler için girişimlerin yapıldığını söyledi.

Dinar Belediye Başkanımız Sayın Nihat Sarı’nın yapacağı projeler dahilinde yeni sanayi sitesi içme suyu için İl Özel İdareden içme suyu borularının hibe olarak alındığını ifade eden Başkan Er yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “İlçemizde Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafer elde ettik ve belediye başkanlığını birlik ve beraberlik içerisinde kazandık. Belediye başkanımız sayın Nihat Sarı beyinde beyannamesinde yer alan projelerde iktidar partisi olarak katkı sunmak, ilçemize en iyi hizmeti yapmak ve vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir Dinar’da ikamet etmelerini sağlamak adına Ak Parti milletvekilimiz Ali Özkaya beyfendiyle birlikte gerekli bütün çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sanayiye içme suyu hattı yapım çalışmaları kapsamında sağ olsunlar sayın vekilimiz döşenecek olan boruları hibe olarak belediyemize verilmesi hususunda yardımcı oldu.

Yine sayın belediye başkanımızın beyannamesinde yer alan hayvan barınağı konusunda ise Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan Oğullar Köyü mevkiindeki 12 bin metre karelik bir alan yine Milletvekili Özkaya beyin uğraşlarıyla belediyemize yer tahsisi yapıldı.

Mezbahane açılması hususunda ise belediyemiz gerekli bütün işlemleri yerine getirerek içeride kullanılacak olan teçhizat malzemenin ihalesine çıktı. İnşallah kısa sürede mezbahana de faaliyete geçecek.

Dinar Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak yapılan, yapılacak olan ya da planlanan işlerin takipçisi olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakının en güzelinin yaşandığı ilçemizde vatandaşlarımızı ve ilçemizi hak ettiği yere getirmeye çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi