EROĞLU, KUTLU DOĞUM HAFTASINI KUTLADI

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kutlu Doğum Haftasını mesaj yayınlayarak kutladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun mesajı şöyledir;

“1989 yılından beri kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu yılki ana temasının ‘Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru’  olarak belirlenmesi son derece manidardır. İnsanlığa gönderilen bütün ilahi mesajlarda insanın manevi şahsiyetinin en önemli öğesi olarak onurun korunmasına özel bir önem ve ağırlık verilmiştir.  Bu çizginin son halkası olan İslam da, insanı insan yapan değerler üzerinde hassasiyetle durmuş, Hz. Peygamber (s.a.v) bu değerleri bizzat hayatında uygulayarak insanlığa ışık tutmuştur.

İnsan bizatihi değerli ve onurlu bir varlıktır. Hz. Peygamberimiz de insana insan olduğu için değer verirdi onun nazarında siyahla beyazın, fakirle zenginin farkı yoktu.

Bizler,  böyle mübarek günlerde Hz. Peygamberimizin özellikle insana, onun onuruna, izzetine, haysiyetine verdiği değeri yeniden topluma anlatmalıyız.

Bütün İslam aleminin ve hemşehrilerimin Kutlu Doğum Haftası’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi