EROĞLU, KATMER ŞENLİĞİNDE
Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisarlı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Emirdağ Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Buca Kaynaklar Cennet Vadisi’nde düzenlenen katmer şenliğine katıldı. Şenliğe AK Parti İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema, Rıfat Sait de geldi. Şenlikte Afyonkarahisar Halk Topluluğu dans gösterisi yaptı.
'YOLLAR AFYON KAYMAĞI GİBİ'
Bakan Eroğlu, hemşehrilerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, "Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmesini temenni ediyorum" dedi. Bakan Eroğlu, İzmir’e Afyonkarahisar’dan geldiğini geçmişte beş saate geldiği yolu birkaç saatte aldığını belirterek yolları Afyon kaymağına benzetti. Eroğlu, şunları söyledi:
"Bu yaz, Emirdağ’a bekliyoruz. Muhteşem dönüşüm oldu. Çöplük olan dere ıslah edildi. Köprüyü gördüğünüzde 'Hangi asırdan kaldı bu?' diyeceksiniz. Tarihi eser gibi köprü yapıldı. Yedikapı Barajı’nı yapıyoruz. Sulanmadık yer bırakmayacağız. Emirdağ için ne gerekiyorsa yapmak bizim boynumuzun borcudur. Emirdağ’a hızlı tren geliyor, hattın temelini attık. Yollar da bizim Afyon kaymağı gibi kardeşler. Geçmişte bu yolları beş saatte gelemezdik, şimdi muhteşem yollar yapıldı. Yazı başka yerde geçirmeyin. Emirdağ cennetten bir parça oldu.
Editör: Haber Merkezi