Eroğlu   “İlk Kez Cumhur Kendi Başkanını Seçti, Milletimize Hayırlı Olsun…”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim neticesini değerlendirerek verdikleri destek için Afyonkarahisarlı hemşehrilerine teşekkür etti.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:
“10 Ağustos ülkemiz için bir milattır. Çünkü ilk defa millet, cumhurbaşkanını kendisi seçti. Neticede yeni Türkiye, büyük Türkiye, öncü Türkiye kazandı. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim neticelerinin Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar il genelinde
%64,2 oranında oy almıştır. Bu gurur tablosunu oluşturduğunuzdan dolayı bütün hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.
Önceki seçimlerde olduğu gibi bize oy veren ve vermeyen bütün Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı bağrımıza basıyoruz. Bütün Afyonkarahisarlılar bizim canımızdır, hepsinin gönlümüzde apayrı bir yeri vardır.
Yaklaşık 710 bin nüfusu ile Afyonkarahisar, bundan önce gördüğü hizmetlerin daha fazlasını ‘Yeni Türkiye’de’ görecektir. Ülke genelinde çok daha büyük eserlere imzamızı atacak, Türkiye’yi çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Söz verdiğimiz her şeyi yerine getirdik, getiriyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da değerli vatandaşlarımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.
Bütün Afyonkarahisarlı hemşerilerimi gönülden kucaklıyor, selam ve saygılarımı iletiyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Su gibi aziz olunuz.”
Editör: Haber Merkezi