Eroğlu, “Afyonkarahisar'da destan yazmaya devam edeceğiz”

GURURUMUZ VEYSEL EROĞLU'NDAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen gururumuz, Veysel Eroğlu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.

Gerek şehrimize, gerek ülkemize, gerekse dünyaya yaptığı eserlerle adını tarihe altın harflerle yazdıran gururumuz, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediyemizi ziyaret etti. Afyonkarahisar sevdalısı Veysel Eroğlu, yüzlerce Belediye personeli tarafından alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı.

Girişte yüzlerce Belediye personeli tarafından coşku içinde karşılanan Eroğlu'nun ziyaretine Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar eski Milletvekilleri Hatice Özkal, Halil Ürün, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İlçe Belediye Başkanları ve parti teşkilatı katıldı.

AFYONKARAHİSAR, BAKANIMIZIN VARLIĞINI UNUTMAZ, UNUTMAYACAK İNŞALLAH

Yüntaş Otobüs İşletmesi bünyesinde hizmete giren özel halk otobüsüyle alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde Belediye'ye giriş yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na Belediye personeli büyük ilgi gösterdi. Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eroğlu'nun sadece ilimize ve ülkemize değil, dünyanın dört bir yanına hizmet etmiş bir insan olduğunu söyleyerek "Sayın Bakanımız dünyanın dört bir yanında, Türkiye'nin her karışında insanlara ve tüm canlılara hizmet etti. Ama Afyonkarahisarımıza ayrıca hizmet etti. 9,5 yıldır AK Parti'nin değerli milletvekillerinin desteğini hep yanımda hissettim. Ama Sayın Bakanımızın varlığı Afyonkarahisar'a ayrı bir şans, ayrı bir nimet olarak yansıdı. Bunu Afyonkarahisarlı unutmaz, unutmayacak inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle değerli milletvekillerimizle ve parti teşkilatımızla beraber Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ YILIN YATIRIMLARINI PROGRAMA KOYDURDUM

Afyonkarahisar'a hizmet için gece gündüz çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışacaklarını ifade eden Milletvekili Veysel Eroğlu ise "Afyonkarahisar'a hizmet aşkıyla destan yazdık, yazmaya da devam edeceğiz. Bu can bu tende olduğu müddetçe ilimizin hizmetkârı olarak yola devam edeceğiz. Afyonkarahisarlı'lar yiğit insanlardır. İlimize ne yapılsa azdır. Hükümetimiz şimdiye kadar 20 katrilyonluk, Orman ve Su İşleri Bakanı olarak 3 katrilyondan fazla ilimize yatırım yaptık" dedi. İlimizle ilgili önümüzdeki üç yılın yatırımlarını, yatırım programına koyduğunu kaydeden Afyonkarahisar Milletvekili Eroğlu; "Merak etmeyin, Afyonkarahisar'la ilgili üç yıllık yatırımları yatırım programına koydum. Çiçek gibi bir Afyonkarahisar inşa edeceğiz. Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımız, parti teşkilatımızla ile birlikte tek yürek olarak çok daha güzel bir Afyonkarahisar için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın makamına çıkan Afyonkarahisar Milletvekilleri ve beraberindeki parti teşkilatı, önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin anısına Başkan Burhanettin Çoban, Milletvekili Veysel Eroğlu'na Besmele-i Şerif'in yazılı olduğu tuğra hat tablosu hediye etti.

Editör: Haber Merkezi