ERKMEN'E DOĞALGAZ GELİYOR
 
         İlimizin en güzel beldelerinden Erkmen'de doğal gaz sevinci yaşanıyor. Belediye başkanı Memduh Kuş'un yoğun uğraşları sonunda Aksa Afyon Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.'nin dağıtım ağına Erkmen bölgesi de Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 29/09/2016 tarih ve 6495-1 nolu kararı ile katıldı.
         Konu ile açıklamalarda bulunan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş doğalgazın uzun uğraşları sonunda Erkmen bölgesine de geleceğini, Afyonun en yeşil bölgelerinden biri olan kasabada doğalgazla birlikte hava kirliliğinin de önüne geçileceğini söyledi. Halen az da olsa bazı bölgelerin Afjet ile ısındığını belirten başkan Kuş, 2017 yılında beldelerinde doğalgaz yatırımlarının başlanmasının planlandığını ifade etti. 13 yıllık Belediye başkanlığı döneminde tüm vaat ve sözlerini fazlası ile yerine getirmenin haklı gurur ve huzurunu yaşayan Memduh KUŞ son dönem seçim vaatleri arasında yer alan doğalgazın gelecek olmasından son derece mutlu olduklarını belirtti.
         Başkan Kuş; “Bu yatırımın kasabalarına gelmesinde katkıları olan Orman ve Su işleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, Milletvekillerimize ve özellikle de E.P.D.K. üst kurul üyesi Fazıl Şenel'e, Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Nuri Baş'a ve Aksa Afyon Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Müdürü Murat Ceran'a belde halkımız adına teşekkür ederiz” dedi.
         
 
Editör: Haber Merkezi