Erenler Bölgesinde Denetimler Hızlandı

Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımızın talimatlarıyla aralarında kamu kurumları emniyet ve zabıta teşkilatının bulunduğu ekipler, Erenler Bölgesindeki denetimlerini sıklaştırdı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tarım İl Müdürlüğü, SGK ve Maliye ekiplerinin yer aldığı denetimlerde Erenler Bölgesinde yer alan apart oteller, pansiyonlar, marketler ve işyerleri denetlendi.

Denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Zabıta Müdürü Taner Çelik, Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla ilimizdeki kamu kurumlarıyla işbirilği halinde Erenler Bölgesi’nde yapılan denetimleri hızlandırdıklarını söyledi.

Erenler Bölgesi’nin başlı başına apart otellerin pansiyonların bulunduğu her türlü yiyecek içeceğin satışının yapıldığı bir bölge olduğunu söyleyen Taner Çelik; “Pandemi dolayısıyla pek çok yer kapalı ancak bazı iş kolları da burada çalışmalarını sürdürüyor. Ruhsatlandırma konusunda gerekli hassasiyetin gösterileceğini herkesin bilmesini istiyoruz. Ruhsat denetimlerimizin yanı sıra yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmeyi de amaçlıyoruz. Şehrimizin Erenler Bölgesinin kötü anılmasını istemiyoruz. Esnafımıza ve bacasız fabrika olan öğrencilerimize her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyoruz. Bu konuda tüm kamu kuruluşlarla beraber hareket ediyoruz. İşbirliği halindeyiz.

Afyonkarahisar Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bölgeye polis karakolu kazandırıldığını hatırlatan Zabıta Müdürü Taner Çelik; “Sizlerde biliyorsunuz Erenlere bir karakol yapıldı. Belediye Başkanımızın da bu konuda gayreti var. Yerinde denetimi yapmak adına bizde buraya bir karakol düşünüyoruz. Yapacağımız bu karakol, ileriye dönük çalışmalarımıza hem ivme kazandıracak hemde başarıyı beraberinde getirecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi