“Erdoğan’dan başka kimse bu memlekete çivi çakamaz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında 2. Küçük sanayi esnafını ziyaret etti.Zeybek, Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasının bu memlekete bir çivi dahi çakmasının mümkün olmadığını ifade ederek, esnaftan 24 Haziran seçimlerinde istikrarın devamı için destek istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Zeybek seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları boyunca tüm Afyonkarahisarlılara ulaşmak için dur durak bilmeden herksin elini sıkıp tüm esnafla kucaklaşmayı kendine hedef koyan Milletvekili Adayı Zeybek, 24 Haziran’da yapılacak seçim için herkeste destek istiyor. Küçük büyük demeden herkesin derdini dinleyip Milletvekili olduğu takdirde yaşanan sorun ve sıkıntıları çözüme kavuşturacağını ifade eden Zeybek, dün 2. Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. Tüm esnafla kucaklaşan Zeybek, sanayi esnafının 24 Haziran’da istikrara devam diyeceğini ifade etti.

“VATANDAŞLAR İSTİKRARIN DEVAMI YÖNÜNDE OY KULLANACAK”

‘Pazar günü kısmet olursa milletimizle birlikte oy kullanacağız’ diyen Zeybek: “Seçimler nihayete erecek inşallah. Bugüne kadar gezmiş olduğumuz köylerimizde, beldelerimizde ve ilçelerimizde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık. Vatandaş gayet memnun. Yapılanları bire bir izliyoruz, görüyoruz. Vatandaşlar bize şunu söylüyor. Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasının bu memlekete bir çivi dahi çakmasının mümkün değildir diyorlar. Onun için biz istikrarın devamından yana oyumuzu kullanacağız. Mevcut hükümete destek vereceklerini söylüyorlar. Bizim arazide yaptığımız çalışmalardan edindiğimiz itibar böyledir” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞIP KANACAĞIZ”

Dün 2. Küçük Sanayi esnafını ziyaret ettiklerini kaydeden Zeybek. “İnşallah seçimlerde kazasız belasız bizim lehimizde sonuçlanacak. Her ne kadar vakit sıkıntısı varsa diyorlar bunun geçici olduğunu biliyoruz. Hükümetimize desteğimiz sonsuz diyorlar. Esnaf ve hemşerilerimizle bir araya geldik ve sohbet ettik. Bizlere göstermiş oldukları samimi ilgileri, destekleri ve duaları için teşekkür ediyoruz. vatandaşlarımızdan görmüş olduğumuz ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Rabbimin izniyle 24 Haziran'a kadar gece-gündüz demeden uyku uyumadan çalışıp kazanacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi