Erbakan Vakfı’nda Çanakkale Zaferi konuşuldu

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığının haftalık mutad toplantısında temel konu "Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü" oldu.

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak Bölge Sorumlusu Süleyman Kahraman'ın da konuk olduğu toplantıda, yapılan değerlendirmeler sonrası, İl Başkanı Ali TÜRKASLAN yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vakıf Başkanı Ali Türkaslan 'Çanakkale Zaferinin; Vatan, Hürriyet ve İnancı mevzu olduğunda Milletimizin neleri yapabileceğinin tüm dünyaya göstergesi olduğuna' değindi.

'Çanakkale, Milletimiz ve Devletimizin bekasına dair tüm dünya Milletlerinin kulağına küpe bir derstir' diyen Türkaslan açıklamasında;

"Türkü-Kürdü, Lazı-Çerkezi, Alevisi-Sünnisi tek hedef uğruna aynı cephede, düşmana karşı bizi biz yapan, kardeşlik ve Vatan aşkı ile birleştiren Çanakkale ruhunu, günümüzde birçok kahramanlıklarına şahit olduğumuz Mehmetçiğimizin Zeytindalı Harekatında da bizzat müşahade etmekteyiz.

Yüce Mevlamızdan niyazımız; Afrin'de mücadele veren Mehmetçiğimize Muzafferlik, üzerinde rahatça yaşadığımız Vatanımızı kanlarıyla sulayan tüm Şühedamızı Cennetinde daim misafir etmesidir" diyerek, Milletimizin Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günününü tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi