Erbakan Vakfı'ndan TSD 'ye ziyaret

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası kutlanan 'Engelliler Haftası' kapsamında, tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de programlar devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana ekibi ile birlikte Afyonkarahisarda sosyal ve kültürel çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Erbakan Vakfı İl Başkanı Ali TÜRKARSLAN, Engelliler Haftası kapsamında TSD Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleştirilen ve Hoşsohbet içinde geçen ziyaret ile alakalı bir açıklama yapan Ali TÜRKARSLAN, "ziyarette bulunduğumuz kardeşlerimizin neşeleri, teveccühleri, hayata bakışlarındaki güzellik bizlerin azmine destek olmuştur. Erbakan Vakfı olarak TSD için üzerimize düşen her türlü vazifede kendilerine destek olacağımızı belirttik. Misafirperverliklerinden dolayı kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biliriz ki, engellenmemek istiyorsak, engel olmamalıyız" açıklamasında bulundu..


 

Ziyaretten dolayı memnun oluklarını dile getiren TSD İl Başkanı Nilgün SEÇEN, "Erbakan Vakfı tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret ve Dernek çalışmalarımızda destek olacaklarını ifade etmeleri bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Vakıf Başkanı ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi