Engelsiz kafe ve sanat evi açılacak

Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Mert, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Mert ile Dernek İktisadi İşletme Müdürü Emrah Sevim, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar’da dernek olarak Engelsiz Kafe ve Sanat Evi açacaklarını belirten Fatma Mert, “Engelsiz Kafe’de Down Sendromlu gençlerimizi planlıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirle il merkezimizde yaşayan 100 ailemizin giyecek, yakacak ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

Projeyle birlikte Down Sendromlu bireylerin toplum hayatına kazandırılacağını vurgulayan Mert, “Engelli gençlerimizle toplum arasında köprü olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Down Sendromlu gençlerin toplum hayatına kazandırılmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Serteser, Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin başarılı faaliyetlere imza atacağına inandığını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi