ENGELLİLER MECLİSİ'NDEN ZİYARET

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ni makamında kabul etti.

3 Aralık Dünya Engelliler günü Afyonkarahisar'da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.

Sabah saatlerinde Kocatepe Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Kent Konseyi Engelliler Meclisi, daha sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Alper Sezer Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette tüm engelli bireylerin engelliler gününü kutlayan Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi'nin engelli bireylere yönelik çalışmalarının bu dönem de artarak devam edeceğini söyledi.

Engeli bireylerin yaşam kalitesini arttırmak ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak için büyük çaba içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, bu konuda örnek projelere imza attıklarını dile getirdi.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın 'Engelli dostu başkan' olduğunu yineledi. Mesut Yurt, Afyonkarahisar'da engelli bireylerin yaşam standartlarının her geçen gün arttığını söyledi.

Görme engelliler için kullanılan kılavuz ve bitim taşlarının kaldırımlarda kullanılmasının kendilerine büyük kolaylık sağladığını aktaran Mesut Yurt, desteklerinden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi