ENGELLİLER MECLİSİ'NDEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ni makamında kabul etti. Engelliler Haftası etkinliklerine devam eden Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.
 Ziyarette, hafta boyunca düzenleyecekleri etkinlikler hakkında Başkan Çoban'a bilgi veren Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, toplumda engelli bilincinin yaygınlaşması adına oldukça kapsamlı bir etkinlik programı hazırladıklarını söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın göreve geldiği günden bu yana engelli bireylerin her zaman yanında olduğunu belirten Mesut Yurt, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Afyonkarahisar Belediyesi olarak imkânlar doğrultusunda engelli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırma gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban ise Engelliler Meclisi üyelerine, Ağustos ayında 85 adet daha akülü araç dağıtacaklarının müjdesini verdi.
Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Sakatlar Derneği Başkanı Nazife Kozan, Kamuda Çalışan Engelliler Derneği Başkanı Süleyman Yavuz, Afyonkarahisar Engelliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Özel Sporcular Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz, Spastik ve Ortopedik Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri; Nilgün Akgün ve Esra Işık ile Beyaz Ay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şefika Yasan katıldı.
Editör: Haber Merkezi