Engelliler Konfederasyonu’ndan Başkan Çoban’a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Engelliler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Avukat Suha Sağlam, Halkla İlişkiler Sorumlusu Avukat Ali Ulusoy ve Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan’ı makamında kabul etti.

Ziyarette Engelliler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Avukat Suha Sağlam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Avukat Ali Ulusoy, hazırlıkları devam eden ‘Türkiye Engelliler Meclisi’ne Doğru’ isimli proje hakkında Başkan Çoban’a bilgi verdi. Türkiye’nin 52 ilinde Yerel Engelli Meclisleri kurmayı amaçladıklarını kaydeden Engelliler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Avukat Suha Sağlam, proje kapsamında, engelli haklarının geliştirilmesi için çalışan yerel veya bölgesel dört sivil toplum örgütüne fon sağlamayı hedeflediklerini kaydederek bu kapsamda Afyonkarahisar’da da bir dizi çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar Belediyesi’nin engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarından bahsetti. Başkan Çoban proje faaliyetlerinin yürütüleceği iller arasında Afyonkarahisar’ın olmasının da sevindirici olduğuna dikkat çekerek konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi