Engelliler Haftası Nedeniyle Vali Güner'e Ziyaret.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner, Engelliler Haftası dolayısıyla ilimizdeki engelli dernekleri temsilcilerini makamında kabul etti.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt,  Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Ahmet Atacan, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün, Özel Sporcular Klüp Başkanı Hanife Yılmaz, Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler ve Afyonkarahisar Otizim Derneği Başkanı Fatma Kilci Kavas’ı makamında kabul etti.
 
Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; "Bizlere her anlamda destek verdiği için bütün engelli arkadaşlarım adına Sayın Valimize teşekkür ediyorum." dedi.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner ise, devletin engelli vatandaşlara sağladığı imkanlardan bahsederek, Vali olarak engelli kardeşlerimizin daima yanında olduğunu ve bundan sonra da hep yanlarında olacağını, bu anlamda da Afyonkarahisar'da engellilerimizin daha iyi imkanlarda hayatlarını sürdürmeleri için çalışmaların devam ettiğini, bu kapsamda Valiliğimiz koordinatörlüğünde yürütülen projeler sayesinde hem genel ihtiyaçlarının, hem de sosyal gereksinimlerinin en iyi şekilde karşılandığını belirtti.
 
Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ede Valimiz Güner, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası hakkında bilgiler almasının akabinde, etkinliklere Valilik olarak destek verileceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi