ENGELLİ DERNEKLERİNDEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET
 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve engelli derneklerinin yöneticilerini makamında kabul etti.
 
                3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve engelli derneklerinin yöneticileri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
                "TRAFİKTE ÇOK SIKINTI YAŞIYORUZ"
 
                Ziyarette, engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı Afyonkarahisar'da yaşayan tüm engelli vatandaşlar adına Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür eden Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, yapılan tüm bu hizmetlerin kendilerine güç verdiğini ve yaşam şartlarını kolaylaştırdığını söyledi. Toplumda yaşayan diğer insanların da engellilere karşı duyarlı ve anlayışlı olmasını beklediklerini kaydeden Mesut Yurt, özellikle trafikte; engelli yürüyüş yollarına ve kaldırımlardaki engelli rampalarına park edilen araçlar nedeniyle çok fazla sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
 
               "HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"
 
                Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve engelli derneklerinin yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı. Belediye olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Çoban, "Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata tutunmaları için elimizden gelen yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Çoban, Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt'un dile getirdiği 'engelli yürüyüş yollarına ve kaldırım rampalarına' park edilen araçlarla ilgili tüm araç sahiplerine duyarlılık çağrısında bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi