Engelli bir vatandaşın daha yüzü güldü

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretinde, engelli bir vatandaşa verdiği akülü araç sözünü yerine getirdi.

Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda, eşi Emine Çoban ile birlikte aileleri evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu ziyaretlerde istek ve sorunları dinleyerek çözümler üretiyor.

Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde, engelli bir bireyin yaşadığı aileye yönelik gerçekleştirilen ziyarette, zor şartlarda hayatını sürdüren engelli vatandaşa akülü araç sözü veren Başkan Çoban, çok kısa sürede bu sözünü yerine getirdi.

Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Yardım Birimi tarafından temin edilen bir adet akülü araç, Başkan Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu ve Yardım Birim Sorumlusu Ahmet Çınar tarafından engelli vatandaşa teslim edildi.

Göreve geldiği günden bu yana, akülü araç dağıtımında rekorlara imza atan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ev ziyaretleri sayesinde, hem engelli bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü hem de birçok ailenin sorunlarını çözüp isteklerini yerine getirdi.

Editör: Haber Merkezi