ENGELLİ BAŞKANLAR, TIP BAYRAMINDA DOKTORLARI UNUTMADI

 

Afyonkarahisar'da bulunan Engelliler Dernek Başkanları, Kent Merkezinde bulunan Sağlık Ocaklarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak birer çiçek takdim etti.

 

Merkez Yeşil Camii Sağlık Ocağı Doktorları Engelliler Başkanlarının, kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek ,biz sağlık sektöründe çalışanları hatırlayıp bayramımızı kutlama inceliği gösterip , bu ince davranıştan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dediler.

 

14 Mart Tıp Bayramı ziyaretinde ;Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut YURT , Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Nilgün AKGÜN , Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fatma Kilci KAVAS , Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Hatice ÖZKAN , Özel Sporcular Klüp Başkanı Hanife YILMAZ , Engelliler Meclis Sekreteryası Çiğdem hanım hazır bulundu.

 

Ziyaret gerçekleştirdikleri Doktorlar Uz. Dr. Gülay GÜLMEZ, Dr. Ahmet BEŞTEPE , Dr. Hasan GÜN , Dr. Arzu Feza ORUNCAK , Dr. Ayla Songün ŞAHİNLİ , Hemşire Gül YILDIZ  ziyaretlerine gelip, Tıp Bayramlarını Kutlayan Engelli Dernek Başkanlarına çay ve kurupasta ikramı yaptılar, Doktorların bu ziyaretten duydukları mutluluk gözlerine yansıdı, ve ziyareti gerçekleştirenlere ayrı ayrı teşekkür ettiler.

 

Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut YURT ; Sağlık çalışanlarının kendisine gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı onur duyduğunu dile getirdi, Başkan Yurt ; Siz değerli sağlık çalışanları insan hayatını doğrudan ilgilendiren kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu nedenle sizlere ne kadar teşekkür etsek , ne yapsak azdır; dedi.

HABER VE RESİMLER : AHMET UÇMAK

Editör: Haber Merkezi