ENGELLER SEVGİYLE AŞILIYOR

Sosyal Belediyecilikte Engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalarla tüm kesimlerin büyük takdirini kazanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, özel eğitim merkezlerinde eğitim alan çocuklarla birlikte oldu.
 
     Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle engelli bireyleri yalnız bırakmadı.
 
     Başkan Çoban,ilimizde faaliyet gösteren Özel Zafer Uygulama ve Eğitim Merkezi ile Özerler Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
 
          Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt ve meclis üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette eğitim alan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, okul idarecilerinden bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.
 
          Ziyarette, sevgi dolu gözleri ve gülücükleriyle neşe saçan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çoban, her biriyle ayrı ayrı ilgilendi. Başkan Çoban, gösterdiği yakınlıkla çocukların büyük sevgisiyle karşılaştı.
 
Editör: Haber Merkezi