Emre Gölünün Eşsiz Manzarasında Muhteşem Konser

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz ve Zafer Haftası'nın 99. yıldönümü kutlamaları devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde, 3 bin yıllık tarihin yeniden canlandığı Frigya Emre Gölü'nde Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubumuz muhteşem bir konser verdi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in daveti üzerine şehrimize gelen halk dansları toplulukları yine Emre Gölü'nün eşsiz manzarasında birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Programa İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek, Belediye Meclis Üyemiz Ercan İşlek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilk olarak Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sahne aldı. Şef Kürşat Bertuğ Arıcan yöneiminde gerçekleşen konserde Afyonkarahisar’lılar gönüllerince eğlendi. Solistler Hanife Gülnaz, Serap Nurderin, Nuri Elçi ve Salih Kılınç okudukları birbirinden güzel eserlerle Afyonkarahisarlılar’ı adeta kendisine hayran bıraktı.

HALK OYUNLARI EKİPLERİ MEST ETTİ

Konserin ardından, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in himayelerinde Zafer Haftası etkinlikleri için Bulgaristan, Moldova, Kırgızistan, Bosna Hersek, Kosova, Söke Belediyesi, Giresun Belediyesi, Bursa Namık Kemal Halk Dansları Topluluğu ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu şehrimize gelen Halk Oyunları ekipleri sahne aldı. Ekipler kendi yörelerine özgü halk oyunlarını Afyonkarahisar halkı için sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde halk oyunları gösterileri izleyenleri kendine hayran bıraktı. Gösterileri ilgiyle izleyen vatandaşlar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı.

Editör: Haber Merkezi