Emniyet Teşkilatından Vali Güner'e Ziyaret

Türk Polis teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Eker ve polis memurlarından oluşan bir heyet Valimiz Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.

 Ziyarette Valimiz Hakan Yusuf Güner’e günün anısına çiçek takdim edilmesinin ardından İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Eker, polis teşkilatı tarafından düzenlenecek etkinliklere dair bilgiler verdi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, Polis teşkilatının en yakın mesai arkadaşları olduğunun altını çizen ve 10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk polis teşkilatının vatandaşlarımızın, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir fedakarlık sergilediklerini belirtti. Emniyet teşkilatının yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasıyla en huzurlu ve en yaşanabilir iller arasındayız. Bunun en büyük nedenlerinden biriside son yıllarda eğitime verilen önemle polislerimizin daha bilgili, daha donanımlı ve teknolojiyi yakından takip eden bir teşkilat yapısına sahip olmasından ileri gelmektedir. Cansiperhane çalışan, devletin, milletin ve ülkenin devamlılığını sağlamak için en kutsal varlığı olan canını ortaya koyan tüm Emniyet Teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar temenni ederken, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi