EMİRDAĞ’DA BİR BÜYÜK PROJE DAHA
 
-EMİRDAĞ'DA YAPILACAK HALAÇ YAŞLI BAKIM VE
REHABİLİTASYON MERKEZİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
-EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN:
"İLÇEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR PROJEYE İMZA ATTIK"
 
Afyonkarahisas'ın Emirdağ ilçesine yapılacak olan Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin protokolü imzalandı.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ilçenin İncili Mahallesinde yapılacak olan ve yaklaşık 3 milyon 500 bin liraya mal olacak Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokole imzayı attı.
 
İlçeye "En az 30 yatak kapasiteli Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bina inşaatı ve peyzaj düzenlemesinin Birlik Vakfı işbirliği, Emirdağ Belediyesi arsa hibesi ile hayırsever Başak Halaç tarafından yaptırılması" amacıyla protokol imzalandı.
 
3 Milyon 500 bin liraya mal olacak Rehabilitasyon merkezi inşaata başlama tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde teslim edilecek.
 
Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin Emirdağ'a hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, şunları söyledi:
"İlçemiz için hayırlı ve büyük bir projeye daha imza atmış bulunuyoruz. İlçemizin önde gelen ailelerinden Halaç ailesi tarafından yaptırılacak, en az 30 yatak kapasiteli 'Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin arsası belediyemiz tarafından karşılandı. İmar düzenlemesi ve teknik konularda da destek sağladık. İlçemizin ve ülkemizin gururu olan Halaç ailesine bu hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunar, işlerinde başarılar dilerim."
 
Editör: Haber Merkezi