“Emeğinize Yüreğinize Sağlık”

Afyonkarahisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla düzenlenen el sanatları sergisi açıldı.

Belediyemiz Taş Medrese, Bilgi Evlerinde düzenlenen kursların ardından el emeği göz nuru ile yapılan ürünlerin beğeniye sunulduğu sergi büyük ilgi gördü. Şehrimizin tarihi ve kültürel hazinelerinden olan Taş Medrese’de düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın, Gençlik Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı ile çok sayıda davetli katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla şehrimizde bir dizi etkinlik yaptıklarını söyledi. Açılışı yapılan sergiye desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür eden Ahmet Akın, kursiyerlere katılımları dolayısıyla şükranlarını sundu. Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla Bilgi Evleri ve Taş Medrese’de kursiyerleri tarafından açılan sergideki ürünlerin yapılmasında emeği geçenleri tebrik eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise “Burada birbirinden güzel eserler var. Belediye olarak bizlerde bu ürünlerin pazarlanmasına destek vereceğiz. Böylelikle kursiyerlerimiz hem üretmiş olacak, hem de aile bütçelerine katkı verecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi