El Ele Omuz Omuza Şampiyonluğa

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor’umuzu Çorum FK maçında yalnız bırakmadı.TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bulunan temsilcimiz AFJET Afyonspor, ligin ilk yarısının son maçında Çorum FK’yı ağırladı. AFJET Afyonspor büyük bir taraftar desteğiyle ağırladığımız Çorum F.K.’yı 3-1 yenerek sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamladı.Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’de takımımızı yalnız bırakmadı.

Valimiz Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, kulüp yönetimi ve çok sayıda taraftarın izlediği maçın ardından büyük sevinç yaşandı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve milletvekillerimiz maçın ikinci yarısının bir bölümünü taraftarla birlikte izledi.Takımın her daim yanında olduklarını söyleyen Zeybek Başkan; AFJET Afyonspor’un ilimizin tanıtımında çok büyük rol oynadığını ifade etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “İlimizin göz bebeği olan AFJET Afyonspor’un bugüne kadar olduğu gibi her daim yanında olacağız. Spor şehri olan Afyonkarahisar’ı futbolda özlenen ve arzulanan sevincini inşallah bu sezon yaşatacağına inancımız tam” dedi.

Editör: Haber Merkezi