“Ehliyetli ve Liyakatli Kadrolar İş Başına Gelmeli!”


Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Mahalle Temsilcileri Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ve Bölge Başkanı-GİK Üyesi Süleyman Tekbaş’ın katılımıyla icra edildi.

Saadet Partisi’nin Yeni İl Binasında gerçekleştirilen, Mahalle ve sandık çalışmalarının gündeme alındığı toplantıda yoğun katılım dikkat çekti.

Toplantıda Konuşan İl Başkanı Beytullah Karataş, “Afyonkarahisar’da dün ne söylüyorsak bugün de aynı şeyleri söylüyoruz, şehrimizin her bir mahallesinde varız ve vatandaşımızın derdiyle dertleniyoruz.” dedi.

Bölge Başkanı Süleyman Tekbaş ise her an seçime hazır bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek Mahalle ve Sandık Temsilcilerinin yapması gerekenleri anlattı.

Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ise şunları söyledi;
“Vatandaşımızın bugün ciddi problemleri var ve Biz tüm bu problemleri çözmeye talibiz ve 20 yılın bakiyesi tüm sorunları da çok kısa zamanda çözeceğimizden eminiz.
Geçtiğimiz hafta sonu açıkladığımız "İnsanca Yaşam Manifestomuz"da verdiğimiz sözlerimizi eksiksiz yerine getirmeye kararlıyız.
Ekonomik, sosyal ve diğer tüm alanlarda karşı karşıya kaldığımız sıkıntıların sebebini de bunların nasıl çözüleceğini de gayet iyi biliyoruz.
Yarım asırı geride bırakan siyasi birikimimizle, tertemiz kadrolarımızla ve ortak akılla üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problemin olmayacağını bilen bir anlayışla ülkemizde yeni bir başlangıcın öncüsü olacak, kötü gidişata hep birlikte artık son vereceğiz...
Karamsarlığı, umutsuzluğu bir kenara bırakmanın vakti gelmiştir; değişim mümkün ve çok yakındır!
Bu problemlerinin hepsinin üstesinden gelmek mümkündür, yeter ki zihniyetler değişsin; bu problemleri çözecek zihniyete sahip yeni kadrolar iş başına gelsin.”

Toplantı Rapor müzakereleri ve dilek-temennilerin ardından nihayete erdi.

Editör: Haber Merkezi