Eğitimci Günay, Vali Güner'e Nezaket Ziyaretinde Bulundu.
 
Afyonkarahisar'da Valimiz Hakan Yusuf Güner'in başlattığı Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara ve eğitim kurularına verilen destekten dolayı teşekkür etmek üzere Afyon Özel Ayza Koleji Okul Müdürü Muharrem Günay tarafından Valimiz Hakan Yusuf Güner'e bir ziyaret gerçekleştirildi.
 
Ayza Koleji’nde hem Sağlık Meslek Lisesi hem de Fen Lisesi bulunduğunu kaydeden Günay, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde bir puan barajının olmadığını, isteyen her öğrencinin kayıtlarını aldıklarını söyledi. Afyon Özel Ayza Koleji olarak öğrencilerin iyi bir şekilde eğitim alabilmeleri için özel bir gayret içerisinde olduklarını belirten Günay, kolejlerinin idari ve öğretmen kadrosunu oluşturduğu bir disiplin yönergesi olduğunu sözlerine ekledi. Kolejin Fen Lisesi kısmında öğrencinin başarı ve yeteneklerinin öne çıktığını belirten Günay, okulullarının kendine has bir yöntemle öğrencilerinin başarısını artırdığını, tabi bunda da Afyonkarahisar'da eğitim alanındaki olumlu gelişmelerinde etkili olduğunu, bu anlamda da Sayın Valimizin destekleriyle daha iyi konumlara geleceğini belirtti.
 
Ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinin en iyi ortamda ve en güzel şekilde verilmesinin ilimiz ve ülkemiz açısından çok önemli olduğunun altını çizerken, en büyük yatırım ve sermayenin beşeri sermaye olduğunu, geleceğimizin teminatı için çocuk ve gençlerimizin eğitim ve öğretimlerine öncelik vermemiz gerektiğini söyledi.
 
Afyonkarahisar'da başlattığı Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi EKAP ile Afyonkarahisar’da daha iyi bir başarı yakalamayı hedeflediğini belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, devlet ve hükümetimizin destekleri ve bizlere sağladığı imkanlarla Afyonkarahisar’daki eğitim seviyesindeki çıtayı yukarıya taşıyacaklarını, bunun yanında öğrenci, aile ve okul üçlüsünün en iyi şekilde koordine edileceğini, tüm bu çalışmaların sonucunda istenilen başarının elde edileceğine emin olduğunu söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi