Eğitim Yuvaları Teknolojiyle Donatılıyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 'eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası devam ediyor.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ayşegül Arsoy İlkokulu, Ayşegül Arsoy Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatim Okulu, Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulunu ziyaret ederek en son teknoloji bilgisayar ve televizyonları okul idarecilerine teslim etti. Şehir merkezindeki tüm okulları kapsayan "Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası, bu beş okulla birlikte şu anda 66 okula ulaştı.

Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaret ettiği okullara eğitime katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Okul idarecileri ise Başkan Burhanettin Çoban’ın okullarına sadece teknolojik anlamda değil, okulların ihtiyaçları konusunda eğitime tüm yönleriyle destek olduğunu söyleyerek kendisine şükranlarını sundu. Ziyaretleri sırasında öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Çoban, onlara çeşitli nasihatlerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi