EĞİTİM EMEKÇİLERİNİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
CHP Afyonkarahisar Milletvekili,Milli Savunma Komisyonu Grup Sözcüsü ve Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Üyesi Ahmet Toptaş  24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada ; Sevgileriyle içimizi,bilgi birikimiyle yeniliği, gelişmeyi ve bilimi anlatarak düşüncelerimizi aydınlatan doğruluk, dürüstlük ve bilgiyle evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan bu kutsal mesleği yapan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz.Çünkü onlar gelecek nesillerin yetişmesini sağlıyorlar.dedi.
                  Toptaş:  Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda , dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmayıp, ülkemizi yönlendirici duruma getirecek bireylerin yetiştirilmesinde en büyük katkıya sahip öğretmenlerimizdir. Ülkemiz,Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün dediği gibi , ‘aklı hür, fikri hür, vicdanı hür ‘ nesillerin yetişmesinde  öğretmenlerimizin gösterdiği özveri ve uğraş sonucunda, ülkemiz Laik, demokratik ve sosyal  hukuk devleti olarak sonsuza kadar yaşayacaktır.
Bugün  öğretmenlerimizin  4+4+4 eğitim sistemi nedeni ile yaşadıkları sıkıntıları , eş durumundan dolayı karşılaştıkları mağduriyetleri,atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen yığını oluşması, ekonomik ve sosyal durumlarının iyileştirilmemesi, gibi çoğalan sorunlarını ne yazık ki hükümet yıllardır çözememiştir.
Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘ Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözlerinde olduğu gibi, tüm sıkıntılara rağmen büyük bir misyonla ve aydın nesiller yetiştirmek amacıyla vermiş olduğunuz mücadeleyi biliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle aydınlık geleceğin inşasının mimarları olan siz değerli Öğretmenlerimizin gününü kutluyor. Ebediyete intikal etmiş değerli öğretmenlerimizi rahmetle anıyor,yaşamlarında sağlık problemi olan öğretmenlerimize acil şifalar diliyorum.dedi
 
Editör: Haber Merkezi