Eğitim Bir-sen’den Üyelerine Umre Organizasyonu

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesinin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sendika üyesi ve yakınlarına cazip koşullarda Umre organizasyonu düzenleyeceği belirtildi.
Sendika binasında özel bir tur şirketiyle imzalanan protokolle bu yıl umre organizasyonu okulların yarıyıl tatiline girdiği dönemde Medine’de 4, Mekke’de 10 gün kalınacak şekilde planlandığı kaydedildi.
İmzalanan protokolle ilgili bilgiler veren Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkan Abdullah Çelik, bu sene 14 gün ve 13 gece olarak planlanan umre organizasyonuna gitmek isteyen üyelerin ve yakınlarının kayıt için şubeye uğrayıp bilgi alabileceklerini belirtti. Başkan Çelik, "Bir yandan üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesinde yanında yer alırken, diğer yandan hizmet sendikacılığımızla birçok organizasyon ve faaliyeti hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Umre organizasyonunda önceki yıllarda edindiğimiz tecrübe ile üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaya hassasiyet gösteriyoruz. Bu alanda hizmet veren, tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılarak alınan teklifler neticesinde hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle İkra Tur şirketinden hizmet almayı kararlaştırdık. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda ileri ki yıllarda da umre faaliyetimizi devam ettirme arzusundayız” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi