Eğitim Bir-Sen’den Başkan Zeybek’e Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Mustafa Arslan; Afyon Belediyesinin destekleri ve ortaklığında hayata geçirilen ‘’Bir Bilenle Bilge Nesil’’ Kitap Okuma yarışması, ‘’Bir Dilek Bir Yetim Bir Yetimhane ‘’ projesiyle Çad/Encemine’de yapımı devam eden ‘’Erol Battal Kız Yetimhanesi’’ ile ilgili son gelişmeleri Başkanımızla paylaştık, bilgilendirdik. Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Başkanımıza, Eğitime ve yetimlere katkıları, destekleri için en kalbi duygularla teşekkür ediyoruz.’’ Dedi

Başkan Mehmet Zeybek: “Memur-Sen İl Temsilcisimiz ve Eğitim Bir-Sen Afyon 1 No'lu Şube Başkanımız Mustafa Arslan ve yönetimini Belediyemizde misafir etmekten memnun olduk. Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan sendikanın gelecek yıldan itibaren gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Belediye olarak, sendikalar, dernek ve oda, mesleki kuruluşları ile dayanışma ve birlik içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi