Eğitim bir-Sen iş yeri temsilcileri eğitimi başladı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube, teşkilat eğitiKopyalaKontrol Tuşu+Cmi kapsamında işyeri temsilcileri ile tüm ilçelerde çalışmalarına hız verdi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube tarafından iş yeri temsilcilerine yönelik teşkilat eğitimi 12 Mart Salı günü verilmeye başlandı.

Sultandağı, Bayat, Çay, Çobanlar, Sinanpaşa ve İscehisar ilçelerinde görev yapan Eğitim Bir-Sen iş yeri temsilcilerine "Dünya’da ve Türkiye’de Sendikacılık, Teşkilat Kültürü, Temsil ve İletişim Becerileri, Sosyal Medya ve Algı Yönetimi’’ konularında eğitim verildi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN, ”Türkiye’nin en büyük emek ve özgürlük hareketi olarak gücümüze güç katmak ve yetkimizi pekiştirmek adına çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz. Teşkilatımızı daha diri, daha canlı tutabilmek, alanda gücümüze güç katabilmek ve sesimizi daha gür bir şekilde çıkarabilmek adına Teşkilat Eğitimleri gerçekleştiriyoruz. 18 ilçemizde 747 temsilcimizin hepsine bu eğitimin verilmesi noktasındaki planlamamızı yaptık.” dedi.

ARSLAN ”Zirveden yeni ufuklara doğru yol alıyoruz. Türkiye’de 426 bin üye sayısıyla en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu bizlere yeni ve ağır sorumluluklar getiriyor. Bu güce ulaşmamızda en büyük katkıyı iş yeri temsilcilerimizin sağladığının farkındayız. İşyeri temsilcilerimiz bizim alandaki gözümüz kulağımızdır. Temsilcilerimiz iş yerinde bizleri güçlü ve etkili temsil ile alanda güçlüyüz. Bu yönüyle iş yeri temsilcilerimize güveniyor, ve kendilerinin samimi gayretleri ile iftihar ediyoruz.

Etkili ve yetkili sendika olmamızın mimarları sizlersiniz.” dedi.

“En büyük gücümüz örgütlülüğümüzdür” diyen ARSLAN : ‘’Kazanımlarımızın ve çalışmalarımızın en güzel şekilde anlatılması gerekiyor. Bizim ulaşamadığımız yerde elimiz, göremediğimiz noktalarda gözümüzsünüz. Biz biliyoruz ki orada bizim bir temsilcimiz var. Ve sendikamızı en iyi, en güzel şekilde temsil ediyor.’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi