Eğitim Bir SEn Afyonkarahisar 1 no’lu şube divan toplantısı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu toplantısını 04/04/2019 tarihinde Afyon Öğretmenevinde gerçekleştirdi..Öğretmenevinde yapılan Şube Divan Toplantısına şube yönetim kurulu üyeleri, kadınlar komisyonu, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ile 17 ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN’ın açılış konuşması ile başladı. Şube Başkan Yardımcılarının konuşmaları ve İlçe Temsilcilerinin değerlendirmeleri ile devam etti.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN; Merkezde ve 17 ilçede mart ayı içerisinde, Teşkilat Kültürü, Temsil ve İletişim Becerileri, Sosyal Medya ve Algı Yönetimi, Dünya’da ve Türkiye’de Sendikacılık konularında işyeri temsilcilerinin eğitimlerini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Her zaman ve her konuda üyelerine yardımcı olduklarını belirten Arslan; 21 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı için üyelere yönelik hazırlık kursları açtıklarını, 590 adet Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına Hazırlık Kitabını dağıttıklarını ve üyeleri için ayrıca 2 deneme sınavı yaparak sınava hazırlanmalarında yardımcı olduklarını söyledi.


Arslan; ‘’Her sınıfın bir yetim kardeşi var projesinin önemini, ziyaret etiğimiz tüm okul ve kurumlarda anlatıyoruz. Bu projeyi önemsiyoruz. Mazlumun, yetimin duasında olmayı önemsiyoruz. Bu konuda tüm okul ve kurumlarda görevli arkadaşların da desteklerini bekliyoruz.’’dedi.

Arslan; Önümüzdeki süreçte hız kesmeden çok çalışılması gerektiğini, bunun önemli olduğunu vurguladı 5600 üye sayısı ile Afyonkarahisar’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını, ama bununla yetinmeyeceklerini belirtti.

Arslan; ‘’Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube olarak tüm ilçelerimizde, yönetim kurullarımız ve iş yeri temsilcilerimizle birlikte alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilatımızın tüm birimleriyle istişare yapıyor, üyelerimize ulaşıyoruz, arkadaşlarımızın problemlerine çözüm noktasında yardımcı olmak için azimle çalışıyoruz.’’dedi.

İlçe Temsilcilerinin değerlendirmeleri ile devam edilen toplantı akşam yemeği ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi