Eğitici Müzikal Çocuk Oyunu ‘Çevre Müfettişleri’ Tam Not Aldı

“Her Şey Çocuklarımız İçin”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in büyük önem verdiği, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Belediyemiz Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen ‘Çevre Müfettişleri’ oyunu izleyici ile buluştu.

‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Pandemi ile geçen uzun süre ardından Belediyemiz tarafından hem vatandaşlarımıza hem de çocuklarımıza yönelik çeşitli programların yer aldığı ‘Yaz Etkinlikleri’ sürüyor. Özellikle çocuklarımıza yönelik düzenlediğimiz eğitici ve eğlendirici faaliyetlerden olan çocuk tiyatrosu ‘Çevre Müfettişleri’ gösterisi, Zafer Meydan’ında sergilendi.

ÇOCUKLARDAN TİYATRO GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

Aileler ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, önce çocuklarımız doyasıya eğlendi; ardından da ‘Çevre Müfettişleri’ ile buluştu. ‘Çevre Müfettişleri’ çocuk tiyatrosu; çocuklara çevre bilincini, elektrik-su tasarrufunu, yeşilin ve doğanın korunması noktasında bilgilendirdi. Çevre Müfettişleri isimli tiyatro oyunu izleyicisinden tam not aldı. Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas tarafından yazılıp yönetilen ‘Çevre Müfettişleri’ isimli tiyatro oyunu önümüzdeki günlerde şehrimizin farklı mahallelerinde de çocuklarla buluşacak.

Editör: Haber Merkezi