EGEM Platformu Parsak’ı TBMM’de ziyaret etti

Ege bölgesindeki sekiz ilimizin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu,Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin dönem başkanlığındaki EGEM Platformu, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’a TBMM’de bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ

EGEM Platformu Dönem Başkanı Mehmet Ali ÖzerkanMHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’aplaket takdim ederek, Sayın Milletvekilimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz, o bize güç veriyor dedi.

EGEM PLATFORMU AFYONKARAHİSARIMIZIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SUNUYOR.

EGEM Platformunun Afyonkarahisarımızın tanıtımına da büyük katkı sunduğunu ifade eden Parsak: “EGEM Platformu gerçek anlamda bir marka olmuştur” dedi.Bu yılda dahil olmak üzere EGEM Platformunun birçok defa Ege İlleri Tanıtım Günlerini gerçekleştirildiğini kaydeden Parsak, “6 yıl Genel Başkanlığını yaptığım Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin de katkılarıyla EGEM Platformu oluşturuldu. Ankara’da 10 yıldır EGEM Platformu Ege illerini tanıtıyor. Yöresel ürünlerimiz, Afyon’un tarihi ve turizm potansiyeli burada bulunanlara tanıtılıyor. EGEM Platformuna ve Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Egem Platformunun kuruluş amacına değinen Parsak “ Egem Platformu olarak bizler asırlardır sahip olduğumuz tarihsel ve kültürel özelliklerimizi, Ege’li olma bilincini ve birlikteliğini, Ülkemize tanıtmak, Ege illerimizin yararına olacak işlere ve Ege’lilerimizin başarılarına destek ve katkı sağlamak, Ege Bölgesini oluşturan illerimiz arasında iş birliği, güç birliği ve dayanışmayı sağlayarak birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde Ege’mize ve Türkiye’mize hizmet etmek amacıyla kurulmuştur ve bu yolda çalışmalarını devam ettirmektedir” dedi.

Editör: Haber Merkezi