Efe: “Bu iktidarı kadınlarımız getirdi, kadınlarımız götürecek”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Okşan Ulusoy Efe, “Bu iktidarı kadınlarımız getirdi, kadınlarımız götürecek” dedi.

Efe, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selahattin Mühsürler ile birlikte Çavuşbaş Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyarette kadınların yakın ilgisiyle karşılaşan Okşan Ulusoy Efe, kadınların mutfakta en çok zorluk çeken insanlar olduğunu ifade etti.

Kadınların sıkıntılarını dinleyen, onların derdine ortak olan Okşan Ulusoy Efe, “yuvayı dişi kuş yapar derler atalarımız. Mutlu bir yuvanın olabilmesi için kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Ancak kadınlarımızın evde ve mutfakta neler çektiğini çok iyi biliyoruz. Kadınlarımızın her gün tencereye ne koyacağız derdinde olduğunu da iyi biliyoruz. 24 Haziran seçimleri bir milletvekili seçimi değil, bir Cumhurbaşkanı seçimi de değil. Bu seçim aynı zamanda kadınlarımızın mutfakta ne pişireceğim derdine son verme seçimidir. Bizi iyi biliyoruz ki bu iktidarı kadınlarımız getirdi, yine kadınlarımız götürecektir” diye konuştu.

Çavuşbaş mahallesindeki kadınlarla uzun uzun dertleşme imkanı bulan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Okşan Ulusoy Efe, kadınların tülbent hediyeleriyle de karşılaştı.

Editör: Haber Merkezi