Eczacılık Fakültesi’nin Yeni Dekanı Prof.Dr.Sarıkürkçü

AFSÜ Rektörlük makamında düzenlenen devir teslim programında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil ve Genel Sekreterimiz Kutay Erşen hazır bulundu.

Eczacılık fakültesinin yeni dekanı Prof. Dr. Sarıkürkcü’ye görevinde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Okumuş, “Cengiz Hocamız alanındaki çalışmalarıyla Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesine biyoteknoloji alanında iki yıl üst üste girmiş bir bilim adamıdır. Mesleki ve akademik tecrübesiyle eczacılık fakültemizi çok iyi bir noktaya taşıyacağına yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Prof. Dr. Sarıkürkcü’de akademik kadrosuyla ve öğrencilerine sunduğu cazip akademik koşullarla yeni kurulan eczacılık fakülteleri arasında önemli bir konuma yükselen AFSÜ Eczacılık Fakültesinde, devraldığı bayrağı daha yüksek bir konuma taşımak için fakülte mensuplarıyla birlikte çalışacaklarını söyledi. Devir teslim programı, Rektör Prof. Dr. Okumuş’un Prof. Dr. Sarıkürkcü’ye çiçek ve şilt takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi