Ecer: Sizi unutanlardan olmayacağız
Yerel seçimler öncesinde halkla iç içe olmak ve sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaretler gerçekleştiren CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Harb-İş semt pazarındaydı. Esnafların seçim zamanı kendilerinin hatırlandığı yönündeki sitemine “Sizi unutanlardan olmayacağız. Bunu seçildiğimizde daha iyi anlayacaksınız” dedi.
30 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar’a hizmet için seçmen ile buluşmak ve sorunlarını dinleyerek, kentin yol haritasını çizmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindeki heyet Harb-İş Semt Pazarı’na giderek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kentin sorunlarına yönelik olarak 1,5 yıldır etüt çalışması yaptıklarını, sorunların tespiti ve çözüme kavuşması için neler yapılması gerektiğini belirleyen bir çalışma programı hazırladıklarını halka anlatan CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, gerek esnafın gerekse vatandaşların karşılaştıkları sorunların tespitini de halkla görüşerek tespit ettiklerinin altını çizdi. Afyonkarahisar’ın büyüyen ve gelişen bir kent olması için çözüme kavuşması gereken mutlak sorunların radikal kararlar alınarak çözüleceğinin sözünü veren Dr. Mehmet Ecer, kentin değişmesi için gelişmesi, gelişmesi için de halk ile yerel yönetimin bir bütün halinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Yerel seçimler sonrasında göreve gelmesi halinde kentin değişmesi ve gelişmesi için halkla birlikte çalışacaklarını ifade eden CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer’e esnaf ve vatandaşlardan da ciddi destek geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer’e vatandaşlar ve esnaflar sorunlarını ve isteklerini iletme fırsatı buldu. Bazı esnafların seçim zamanı oy istemek için kendilerinin ziyaret edildiğini ancak seçildikten sonra ise bir sonraki seçime kadar kendileri ile görüşülmediği yönündeki sitemine de Dr. Mehmet Ecer yanıt verdi. Ecer; “Beni ilk kez karşınızda görüyorsunuz. İlk kez sizden oy desteğinizi istiyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde bana destek verir ve göreve gelmeme katkı sağlarsanız Sizi unutanlardan olmayacağımızı göreceksiniz” yanıtını verdi.



Editör: Haber Merkezi