ECER: ŞEHİRDE SOSYAL ALANLAR YOK
 
C.H.P Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Dr.Mehmet Ecer ve partililer, Afyonkarahisar merkezde bulunan kahvehanelere ziyaret gerçekleştirdiler.
 
SOSYAL ALANLAR YOK
Ziyaretler esnasında vatandaşlar“ Afyonkarahisar’da nefes alacak yer bırakmadılar.Pazar günü eşimiz ve çocuklarımızla vakit geçirecek sosyal alanlar maalesef çok kısıtlı.Maalesef kahvehanelerde vakit geçirmeye çalışıyoruz diyerek bu konuda projeler istiyoruz” dediler
 
Mehmet Ecer “Afyonkarahisarda ki yönetim zihniyetinde maalesef sosyal alanlar yaratalım düşüncesi yok.Vatandaşlarımızdan bu konuda çok talep alıyoruz.Bir kentin gelişimde sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve yeşil alan parkları çok önemlidir. Biz bunun eksikliğini maalesef ki çok yaşıyoruz. Afyonkarahisar bu yüzden ekonomik kayıpta yaşıyor. Bunun en basit örneği hafta sonları üniversite öğrencileri Eskişehir’e turlar düzenliyor ve Eskişehir’de vakit geçirip harcama yapıyorlar. Bizler sosyal alanları geniş, yeşil alanları bol, insanların 1 bardak çayı 3-5 liraya değil ucuza vakit geçireceği alanları yapacağız ” dedi.
 
ECER VE ÇİÇEK TAVLADA KAPIŞTI
 
Aylardır seçim maratonunda olan Belediye başkan adayı Dr.Mehme Ecer ve belediye meclis 1.sıra adayı Ahmet Salih Çiçek kahvehane ziyaretleri sırasında birazda kendilerine zaman ayırarak iddialı bir tavla maçı yaptılar.Çekişmeli geçen tavla maçında Dr.Ecer oyunu kazanarak iddiayı kazandı.
Editör: Haber Merkezi