Ecer, Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
 
30 Mart Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını tüm hızı ile sürdüren Ecer, Afyonkarahisar halkından destek istedi. İlk olarak Kurtuluş caddesi üzerinde bulunan bir bankayı ziyaret eden Ecer, burada banka yetkilileri ve personeli ile görüşerek kendisi için oy istedi.
 
Daha sonra Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne giden Başkan Ecer, burada Mustafa Uçkan ile birdizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra Emniyet Müdürlüğü içerisinde yer alan birimler de görev yapan emniyet mensupları ile görüştü. Buradan ayrılan Ecer, daha sonra Mecidiye mahallesi üzerinde bulunan bir kaç esnafı ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Metin Helva isimli bir gıda fabrikasını ziyaret etti. Burada da yetkili isimler tarafından karşılanan Dr. Ecer, fabrika hakkında kısa bilgiler aldıktan sonra fabrikanın yemekhane bölümüne geçerek burada personel ile kısa sürelisohbet etti.
 
 Personele, Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı Adayı olduğunu hatırlatan Mehmet Ecer; "Siz kardeşlerimizin oylarına ihtiyacımız var. Yepyeni ve daha güzel bir Afyonkarahisar için oylarınızı bekliyorum" ifadelerine yer verdi. Yemekhane de çalışanlar ile öğle yemeği de yiyen Ecer, buradan ayrılarak yeniden Mecidiye Mahallesinde bulunan Sağlık Ocağını ziyaret etti.
Editör: Haber Merkezi