ECER: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İSTİHDAM ALANLARIDIR, SAYISI ARTIRILMALIDIR
                Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Ecer organize sanayi bölgesinde üretim yapan çok istihdamlı fabrikalara ziyaret gerçekleştirdi.
                Ziyaret ettiği üretim işletmelerinde her birinde yüz'ün üzerinde çalışan sayısı olduğunu duyunca memnuniyetini dile getiren Ecer "Organize Sanayi Bölgemiz ekonomi bakımından çok önemlidir, İstihdama katkısı büyüktür. Organize sanayi bölgesinin aktifliğini arttırmalı, Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunları anında halledilmelidir. Allah'ın izniyle belediye başkanı olursam, en çok ilgileneceğim kuruluşlardan biriside Organize Sanayi Bölgesi'dir. Diğer organize sanayi bölgesi yatırım alanının bir an önce başlaması gerekiyor. Buralar için alanlar açmak yeterli değildir. Büyük yatırımcıların buralara çekilmesi asıl olandır" dedi.
                Ziyaret ettiği fabrikalarda çalışan işçilerle de birebir ilgilenen Ecer, her birinin sorunları ile ilgilendi, Afyonkarahisar ile ilgili düşüncelerini, isteklerini, şikayetlerini tek tek not aldı.
ECER "ÇAVUŞBAŞ EN GÖZDE MAHALLEMİZ OLACAK"
                Afyonkarahsar Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Ecer ve beranberinde ki igm adayı Mehmet Acar ile Belediye medlis adayları Çavuşbaş mahallesine çıkartma yaptılar.
                Çavuşbaş semtinde halkım yoğun ilgisi ile karşılaşan Dr.Mehmet Ecer şikayet yağmuruna tutuldu. Ecer konuşmasında Çavuşbaş mahallesi ile ilgili güzel projelerini yineledi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Ecer "Kaleye kadar olan tarihi nitelikli evlerin iç ve dış restorasyonları hızlandırılarak kafe, restoran ve butik otel olarak turizme kazandıracağız. Yeterince tanıtılmayan ve Mevlevilikte önemli bir yeri olan bu cami tanıtılacak. Ulu Camii'nin önündeki tarihi değeri olmayan konutlar yıkılacak kalenin etrafı temizlenecek ve kale olağanüstü haşmetiyle ortaya çıkartılacak.Kaleye çıkılması için asansör ya da ilk kısma kadar çıkmak için funiküler sistem devreye konulabilir" dedi.
Editör: Haber Merkezi