Ecer: Hükümdar olmaya değil,Hizmetkar olmaya talibiz
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindeki heyet yerel seçimler öncesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Saraçlar Çarşısı esnafı ile devam etti.
 
Yerel seçimler öncesinde tüm vatandaşlara ulaşmak ve onların sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaretlerini sürdüren CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindeki heyetin son durağı Saraçlar Çarşısı’nda hizmet veren esnaflar oldu. Tüm işletmeleri ziyaret ederek esnafların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer’e Belediye Meclisi Üyeliği adayları ile İl Genel Meclisi Üyesi Bahar Eroğlu’da eşlik etti.
 
“KENTİN GELECEĞİ PAYDAŞLARIN PAYLAŞTIĞI FİKİRLERLE ŞEKİLLENECEK”
Esnafların son dönemlerde yaşanan olumsuzluklar ve şehrin ticari merkezlerinin dağınık olması sebebiyle müşteri kaybı yaşadıkları ve ekonomik güçlerini her geçen gün kaybettiklerini ifade ettikleri ziyaretlerde esnafın derdine çözümler üreten projelerle göreve talip olduklarını ifade eden Dr. Mehmet Ecer, şeffaf belediyeciliğin halkın fikirleri ve önerileriyle şekillenen hizmet anlayışı olduğunu söyledi. Kentin yönetimi için halkla bütünleşmek ve onlarla güçlü bir yönetim anlayışını sağlamak gerektiğini ifade eden Dr. Mehmet Ecer; “Sizlerin içerisinde yer aldığı meclislerde, sizlerin fikir ve önerileriyle şekillenen, paydaşların paylaştığı projelerle kentin gelişimini sağlamak istiyoruz. Biz bu memlekette hükümdar olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk” dedi.
 
“KENTİN KENDİSİ BİR MARKA OLACAK”
Dünyanın hiçbir kentinde Afyonkarahisar’daki kadar çok marka değer bulunmadığının altını çizen CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, marka değerleri ve potansiyeli ile dünya markası bir kent oluşturmak için göreve talip olduklarını söyledi. Dünya genelinde marka olmuş kentlerin birkaç tane özelliği olduğunu ancak Afyonkarahisar’ın 10’un üzerinde marka değeri bulunduğunu ancak yeterli gelişimin yerel yönetimlerin katkı sağlamaması nedeniyle sonuca ulaşmadığını belirtti. Afyonkarahisar’ın potansiyellerini iyi kullanarak ve olumsuz imajı yıkarak kenti ayağa kaldıracaklarını iddia eden Dr. Mehmet Ecer, göç alan ve geçiş güzergahını kullanan insanların şehir merkezine gelerek alış veriş yaparak ekonomiyi hareketlendireceği yeni bir şehir yapısını hayata geçireceklerini ifade etti.
 
Kentin en önemli sorunları arasında gösterilen trafik sorununa da çözüm ürettiklerini ve göreve gelmeleri halinde bu sorunu bir hafta içerisinde çözeceklerini belirten CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, çözümün ise kararlı bir tutum sergilenmesiyle çözüleceği mesajını da verdi. Ecer; “Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinde uygulanan parklarla trafik akışı tek şeritten sağlanır halde. Bu sorunun çözümü için ana arterlere otopark yapılmasının önüne geçeceğiz. Bir diğer konu ise toplu ulaşım araçlarının durak harici yolcu indirme ve bindirme uygulaması. Bu sorunun çözümü için de belli aralıklarla duraklar yapacağız ve bu durakları akıllı durak şeklinde dizayn edeceğiz. Yapacağımız bu uygulamaları kararlılıkla sergilediğimizde akışı kesilmeyen bir trafikte sorunlar kendiliğinden ortadan kalkacak” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi