Durak Başkanlarından teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar'da toplu taşıma hizmeti veren durak başkanları, 31 Mart'ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Başkan Burhanettin Çoban'ın üçüncü dönem için aday gösterilmemesi nedeniyle üzgün olduklarını belirten durak başkanları, görev yaptığı iki dönemde hem Afyonkarahisar hem de minibüsçü esnafı için çok güzel hizmetlere imza attığını belirterek teşekkür ettiler.

Durak başkanlarına ziyaretleri ve güzel düşünceleri için şükranlarını sunan Başkan Çoban ise "Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Hepinizden Allah razı olsun. Görev süremiz içinde sizlerle bu şekilde çok fazla görüşmüştük. Sadece sizlerle değil diğer odalarımızla da üyelerini ilgilendiren her konuda ilgili oda başkanlarıyla görüşmeden herhangi bir icraata gitmemeye çalıştık. Bu bizim yönetim anlayışımızın bir gereğiydi. Belki de o yüzden, başka illerde yaşanan kavgalar ve çekişmeler ilimizde yaşanmadı. Her zaman sorunları beraber çözme yoluna gittik. Tabi ki herkesi memnun etmek mümkün değil ancak adaletli olmaya gayret ettik" dedi.

"HİZMET SUNARKEN İNSANLARIN SİYASİ GÖRÜŞLERİNİ ARAŞTIRMADIK"

Makam ve temsil görevlerinin kalıcı olmadığına dikkat çeken Başkan Çoban, "Gerek seçilememe yoluyla gerekse de hastalık ya da ölüm gibi sebeplerle insanların görevi sona erebiliyor. Ama nihayetinde bu tür görevler bir gün bitiyor. Önemli olan baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Ben 2009 seçimlerinde göreve geldiğim gün yaptığım konuşmada, "Allah nasip ederse halkımız da uygun görürse bu göreve üç dönem için geldim. Ona göre projelerimiz ve çalışmalarımız var. Görev sürem bittiği zaman bu şehrin bir insanı olarak sokaklarda başım dik yürümek istiyorum. Herkese selam verip onların selamını almak istiyorum. Buna göre bir icraat peşinde koşacağım" diye söylemiştim. Elhamdülillah bunu da yerine getirmeye çalıştık. Gönül kapımız herkese açık oldu. Bugün hiç kimse, "Başkana gittim de beni kabul etmedi, bana ters davrandı, benim siyasi görüşüme baktı" diyemez. Biz hizmet sunarken de insanlarla görüşürken de siyasi görüşlerini araştırmadık. O yüzden belki yapılan anketlerde; "Seçimlerde oyunuzu hangi partiye veriyorsunuz ve başkanının hizmetlerini nasıl biliyorsunuz" diye halka sormuşlar. CHP'ye oy veriyoruz diyenlerin yüzde 54'ü, MHP'ye oy veriyoruz diyenlerin yüzde 61'i hizmetlerimizi başarılı bulduğunu ifade etmiş. Bu da yönetim anlayışımızın bir sonucu" diye konuştu.

"MEHMET ZEYBEK'İN YANINDA PARTİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIM"

Üçüncü dönem için aday gösterilmemesine üzüldüğünü ancak aday gösterilen Mehmet Zeybek'in yanında ve partisinin hizmetinde olacağını vurgulayan Başkan Çoban, "Biz tekrar üçüncü dönem aday adayı olduk ama partimizin seçim politikası gereği Mehmet Zeybek ağabeyimiz aday gösterildi. Bu karara saygı duymak dışında yapacağımız hiçbir şey yok. Belki doğrudur, bizim göremediğimiz ve bilemediğimiz birtakım olgular vardır. İnşallah Afyonkarahisarımız için AK Parti için hayırlı olur. Biz de hem partimizin hizmetinde hem de Mehmet Zeybek ağabeyimizin yanında olacağız. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Gönlümüz isterdik ki üçüncü dönem de görev yapalım. Çünkü aşkımız, şevkimiz doluydu; en yüksek zirvedeydi. 10 yıllık tecrübemizle son dönemimizi de güzel bir şekilde tamamlamak istiyorduk. Nasip değilmiş ama inşallah en azından ben kendim partimizin gösterdiği adayın yanında olacağım. İnşallah seçim sonunda sandıklardan güzel bir sonuçla çıkmayı arzu ediyoruz. Bu arada biz üzüldük ama ailemiz sevindi. İnşallah ailemize bundan sonra daha fazla zaman ayıracağız. Yine bu şehirde yaşayacağız, acılı ve mutlu günlerimizde beraber olacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi