Dünyanın gözü Afyonkarahisar’da

Afyonkarahisar tarihi günlerini yaşıyor. Dünya Motokros Şampiyonası için Türkiye ve dünyadan birçok motosiklet ve yarış sever adeta Afyonkarahisar’a akın etti. Yurtdışından gelen MXGP hayranlarının yanı sıra tatilini ülkemizde geçiren yabancı turistler ve yarış severlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik için binlerce insan Afyonkarahisar’da buluştu

Bu dev organizasyonun gündüz bölümünde katılımcılara Türk kültürü tanıtılırken, farklı aktivitelerle eğlence alternatifleri sunuluyor. Aralarında mini golf, tırmanma duvarı, zipline, sujeti-flyboard gösterisi, canlı langırt, çocuk motosiklet eğitimi, çocuk ATV eğitimi, sokak oyunları etkinlikleri, korku evi, motosiklet-araba sergisi, yerel el sanatları, çekme basket, Rugby Eğitimi ve Dijital-Simulatör Yarış Oyunları da misafirlere unutulmayacak anlar yaşatıyor.

BAŞKAN TRT SPOR’UN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Etkinlikler sırasında ayrıca Belediye Başkanı Burhanettin Çoban TRT Spor’un canlı yayın konuğu oldu. Başkan Çoban, TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile birlikte Afyon Motor Sporları Alanı’ndan şampiyona ile ilgili detayları anlattı.

Birçok sosyal aktivitenin yanı sıra bu akşam (1 Eylül Cumartesi) Türk rap müziğinin önde gelen isimlerinden Ceza, yarın akşam (2 Eylül Pazar) ise ülkemizin en sevilen guruplarından Athena sevenleriyle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi