Dünya Motokros Şampiyonası'nda çevre duyarlılığı

Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yaptığı 18. ayak yarışlarında çevre duyarlılığı kapsamında vatandaşlar yere atılan çöpleri topladı.

Dünya Motokros Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yaptığı 18. ayak yarışlarında çevre duyarlılığı kapsamında vatandaşlar çöp topladı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, yaptığı açıklamada, Dünya Motokros Şampiyonası'nı Afyonkarahisar'da gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Özdemir, şöyle konuştu:"Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak burada çevremize vermiş olduğumuz desteği ve bilinci de artırmak adına seyir teraslarında çöp toplamayla ilgili vatandaşlarla bir araya geldik. Bu konuda belediyemizin böylesine güzel bir alanı spor merkezi olarak ayırmasından büyük bir onur ve gurur duyduk. Bu tür yerleri de temiz tutmak bizim boynumuzun borcu diyoruz. Tüm vatandaşlarımızı çocuklarımızı çevreyi temiz tutmaya davet ediyoruz."Daha sonra MXGP kategorisinde Red Bull KTM'den Hollandalı sporcu Jeffery Herlings, padok alanına fidan dikti.

Editör: Haber Merkezi