DSİ’de kan değişimi

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı. Proje İnşaat Şube Müdürü Fatih Kişi Afyonkarahisar 183. Şube Müdürlüğü’ne atandı. 183. Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ise Bölge Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürü Fatih Kişi, DSİ Afyonkarahisar 183. Şube Müdürlüğü’ne atandı. Afyon 183. Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ise DSİ 18. Bölge Müdür Yardımcısı olarak Isparta’da görev yapacak.

Afyon 183. Şube Müdürlüğü’nde dün devir teslim töreni yapıldı. Proje ve İnşaat Şube Müdürü Fatih Kişi, Afyonkarahisar 183. Şube Müdürü olarak resmen yeni görevine başladı.

DSİ 18. Bölge Müdürümüz Sayın Adem COŞKUN,  183. Şube Müdürü Fatih Kişi’ye yeni görevinde başarılar dilerken hayırlı olması temennisinde bulundu.

183. Şube Müdürü Fatih Kişi ise, DSİ bünyesinde görev yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Bölge Müdürlüğümüz tarafından verilen görevi layıkı ile yerine getirmek için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim’ dedi.

Törene Bölge Müdürü Yardımcımız Göktuğ İlter ve Personel Şube Müdürü Mehmet İnan Çakır’da katıldı.

SARIKAYA GÖREVİNE BAŞLADI

Afyonkarahisar 183. Şube Müdürlüğü görevinden DSİ 18.Bölge Müdür Yardımcılığı’na atanan Yaşar Sarıka’ya, Bölge Müdürümüz Sayın Adem COŞKUN ve Bölge Müdür Yardımcılarımız Göktuğ İlter, Nadir Abay, Şükrü Baysal, Recep Alan ve Destek Hizmetleri Şube müdürü Cengiz Tekin’in katıldığı tören ile yeni görevine başladı.

DSİ 18. Bölge Müdürümüz Sayın Adem COŞKUN, Bölge Müdür Yardımcımız Yaşar Sarıkaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi